Ποιοι Είμαστε

ΟΙ BOΛΤΕΣ & ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΣ

Είμαστε μία ομάδα ανθρώπων που προτιμά να μετακινείτε με ποδήλατο παρά με μηχανοκίνητο όχημα.

Μας συναρπάζει το γεγονός ότι διοργανώνουμε ποδηλατικά safari στη Ελλάδα και στην Ευρώπη και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τις όμορφες εμπειρίες που μπορεί μία τέτοια δραστηριότητα.

Με σημείο εκκίνησης τη Θεσσαλονίκη οι βόλτες και εκδρομές μας σχεδιάζονται με σκοπό να μεγιστοποιήσουν την ευχαρίστηση από την εμπειρία της ποδηλασίας.

Όταν ανοίξει μια εκδρομή με τις ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθεί, ανακοινώνεται με newsletter, ενώ μπορούν στη συνέχεια να γίνονται κρατήσεις στην συγκεκριμένη εκδρομή on-line.
Οι διαδρομές μας επιλέγονται προσεκτικά, με γνώμονα τον πλούτο της φυσικής ομορφιάς και του πολιτισμού της εκάστοτε περιοχής. Κάθε εκδρομή αφορά διαφορετικό προορισμό. Οι ποδηλατικές αποστάσεις διαφέρουν σε κάθε βόλτα ή εκδρομή, όπως αναλύεται στη σελίδα περιγραφής της καθεμίας.

Συστήνουμε την επιλογή διαδρομής, ανάλογα με το επίπεδο εμπειρίας σας. Ωστόσο, πάντα υπάρχει συνοδευτικό όχημα, στο οποίο μπορούν να επιβιβαστούν οι ποδηλάτες εφόσον το επιθυμούν, κατά τη διάρκεια των εκδρομών. Στο CYCLE SAFARI βασική προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια και η σωστή διοργάνωση των ποδηλατο-εκδρομών. Προκειμένου να διευκολύνουμε τους φίλους που δεν διαθέτουν ποδήλατο, η εταιρεία μας διαθέτει προς ενοικίαση τα δικά της ποδήλατα.

Για την ασφαλή μεταφορά των ποδηλάτων κατά τις εκδρομές διαθέτουμε trailer 20-40 θέσεων. Στην ομάδα μας πάντα υπάρχει έμπειρος συνοδός, ο οποίος είναι γνώστης της διαδρομής και συνεργάζεται με τον οδηγό του συνοδευτικού οχήματος που παραμένει κοντά στους ποδηλάτες ή τους ακολουθεί καθόλη τη διάρκεια της εκδρομής.

Οι εκδρομές μας δεν απευθύνονται μόνο σε ποδήλατες, αλλά και σε ανθρώπους που θα επιθυμούσαν να αποκτήσουν την αξέχαστη εμπειρία της εκδρομής με ποδήλατο !