ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ SAFARI ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ: ΩΡΑ 11.00
ΣΗΜΕΙΟ: Ιδιωτικό Ρarking στην οδό Παπακυρίτση (ο δρόμος συνδέει την Αδριανουπόλεως με την Πόντου, στη γωνία είναι ένα πρατήριο της Shell επί της Πόντου). Δείτε τον χάρτη στο κάτω μέρος της σελίδας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 15.30 περίπου
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ 35 χλμ. 

Διαδρομή
Ελάτε να γνωρίσουμε την ύπαιθρο της Θεσσαλονίκης και να ανακαλύψουμε μέρη που πολλοί δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν! Στο ποδηλατικό safari μας θα ανακαλύψουμε σημεία που βρίσκονται πιο κοντά στη φύση και έχουν να επιδείξουν τοποθεσίες απρόσμενης και απολαυστικής ομορφιάς. Θα ακολουθήσουμε μία διαδρομή εν μέρει σε κεντρικούς δρόμους αλλά κυρίως σε δρόμους χαμηλής κυκλοφορίας και χωματόδρομους μέσω Καλαμαριάς - Φοίνικα - N.Ρυσίου με επιστροφή μέσω Θέρμης. Θα υπάρχουν ελάχιστες υψομετρικές διαφορές, γενικά ή διαδρομή θα είναι επίπεδη. Θα υπάρχουν στάσεις για ξεκούραση.

Επίπεδο δυσκολίας

bicycle d 85% ΕΥΚΟΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ    bicycle d  bicycle d  15% ΜΕΤΡΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 

Θεωρούμε ότι αυτή η βόλτα προσφέρει μία καλή σωματική άσκηση, ώστε να συνηθίσουμε να κυκλοφορούμε σε δρόμους με ασφάλεια και να προετοιμαστούμε για επόμενες εκδρομές.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ €5 κατ΄άτομο
Στην τιμή περιλαμβάνονται:
• Όχημα υποστήριξης κατά τη διάρκεια της διαδρομής
• Συνοδός
• Πρωϊνό & Σνακ

Κρατήσεις (μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 08 Απριλίου το αργότερο)
Συμπληρώσετε τη φόρμα κρατήσεων ή στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Τύπος ποδηλάτου
Για τη συμμετοχή απαιτείται ποδήλατο τύπου ΜΤΒ/Trekking ή all terrain σε καλή λειτουργική κατάσταση (τύπου city bike ή road bike δεν είναι κατάλληλα για τη συγκεκριμένη εκδρομή). Ενοικίαση ποδηλάτου ΜΤΒ με €5 (παράδοση μόνο από το CYCLE SAFARI PARKING στην οδό Παπακυρίτση, δίπλα στη SHELL στη Πόντου, Καλαμαριά)

Locationmap

Να έχετε μαζί σας
• Κράνος
• Νερό
• Σνακ (φρούτο,ενεργειακή μπάρα κτλ. )
• Αδιάβροχο

Επίσης για δικό σας ποδήλατο
• Τρόμπα
• Σαμπρέλλα
• Πολυεργαλείο ή σχετικά εργαλεία

Ευχαριστούμε και σας περιμένουμε!

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με:
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ. 2310805514 - Κιν. 6972116303

 

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Κρατήσεις: E-Mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Safari weather

23°C

Θεσσαλονίκη

Mostly cloudy Υγρασία: 25%
Άνεμος: NNW at 28.97 km/h
Σάββατο
12°C / 25°C
Κυριακή
13°C / 26°C
Δευτέρα
16°C / 23°C
Τρίτη
15°C / 25°C
Τετάρτη
15°C / 25°C

Ακλουθηστε μας

Tour Operator

JOIN US TRAVEL
SEAS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Ι.Κ.Ε.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ 47
ΤΚ 54631 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΔΕΙΑ ΕΟΤ: MH.T.E   09.33.E.60.00.01339.01

eot